MALZEMELER:
- 1 kilo sotelik kuşbaşı et
- 1 tane kuru soğan
- 4,5 tane sivribiber
- 3 tane domates
- 1 tatlı kaşığı salça
- 1 bardak rendelenmiş kaşar
- Tuz
- karabiber
- Mısırözü yağı
YAPILIŞI;
Eti düdüklü tencerede üstünü biraz geçecek şekilde su ilave edip pişirelim.Başka bir tencerede soğanları kavuralım pişen etleride alıp kavurmaya devam edelim.İyice kavrulan karışıma domates rendesi,salça tuz karabiber ekleyip et suyundan bir miktar koyup pişirelim.Pişen etleri bir borcama boşaltalım.Üstüne domates ve biberleri ve kaşar rendesini koyup fırında üstü kızarana kadar pişirelim.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder