18 Eylül 2013 Çarşamba

Barbunyalı Taze Fasulye

Zeytinyağlı Taze Fasulyeyi bir de böyle deneyin  : )
Yarım kilo taze fasülye
Yarım kilo taze barbunya
5 kaşık zeytinyağı
3 olgu
n domates
1 soğan
2-3 diş sarımsak
1'er tatlı kaşığı tuz ve şeker
Yapılışı:
Fasülyeleri ayıklayıp, yıkayıp parmak kalınlığında doğrayalım.Geniş bir tencerede  önce yağda, soğanı kavuralım sonra domates ilave edelim Biraz domatesen suyunu çektirelim .Sırasıyla sarımsak fasülye barbunya, ilave edelim.Üzerine tuz şeker ilave edip 2 bardak sıcak su ilavesi ile kısık ateşte pişirelim. Afiyet olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder