- 3 yemek kaşığı dolusu kaşar
- 3 dilim tulum peyniri
- 3 dilim beyaz peynir
- 3 dilim kaşar peyniri
- 3 yemek kaşığı zeytinyağ
- 1 tatlı kaşığı dolusu çörek otu
- 1 silme tatlı kaşığı kuru nane
Bulamak İçin:
- 1/2 demet dereotu
- 5 yemek kaşığı susam
- 5 yemek kaşığı kırmızı pul biber
- 1 adet havuç rendesi
Hazırlanışı:
Derin bir kabın içerisine üzeri için olan malzemeler hariç, diğer tüm malzemeleri rondoda karıştırarak ceviz büyüklüğünde toplar hazırlayın Topları karışık olarak dereotu'na, susama ,rendelenmiş havuca ve pul bibere bulayıp servis tabağına sıralayın.
Afiyet Olsun…
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder