25 Ekim 2012 Perşembe
Sarma Kadayıf
Malzemeler;
500gr tel kadayif
2 su bardagi cekilmis ceviz ici
125gr tereyagi
Serbeti icin:
4 su bardagi su
4 su bardagi seker
Hazırlanışı
Öncelikle şerbetini hazırlayın.Kadayıfları iyice didikleyin. Sonra elinize bir parça alın ortasına cevizleri koyup sıkıca dolma sarar gibi sarın.Yağlanmış tepsiye dizin.Üzerine eritilmiş tereyağını gezdirin. 180C fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Fırından aldıktan sonra 5 dakika kadar bekletin.Daha sonra ılık şerbeti üzerine dökün.
Afiyet olsun...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
ellerınıze sağlık cok guzel gorunuyor
YanıtlaSilteşekkürler:)
YanıtlaSil